Nejnovější recenze ze sekce Army a lovecká obuv
- Odpovídající velikost
Velikost sedí rychle dodání
- Lehké, vzdušné, mívaly a tedy budou mít dobrou výdrž
Neni to prvni(pátý) model co budu nosit.A čekam že bude držet a držet a držet.Pořád mám model Kangri GTX S10419.
- Hodně vydrží
Tyto Výrobky kupují od 2005 roku a jsem spokojený jak z kvalitou tak vzhledem a servisem.
Jan Grania
Po dvou letech mě přechozí boty opouští a jsem s nimi natolik spokojený že si kupuji ty samé znovu.
Mám velmi dobrou zkušenost s nízkými botami Chimera Low GTX specielně díky tlumení došlapu. Potřeboval jsem náhradu za kotníkové Lowa Renegade, takže zkouším Prabos. Po první procházce to vypadá že Prabos je minimálně stejně pohodlná obuv. Až čas ukáže jestli budou mít alespoň takovou výdrž jako Lowa.
Demar Hunter Pro pánské zelená 3811
Přidáno: 15. února 2023
(naposledy upraveno 15. února 2023)
Zakoupeno v Coolboty.cz
super teplá bota
Odpovídající velikost.
- Splňuje mé požadavky.
Nic.
- Perfektni,nepromokava obuv
- cajk
- Velice kvalitní kožené botky.
- Ochrana šičky chodidla i paty
- Kožený jazyk uchycený až nahoru,takže nezateče.
- V neposlední řadě super vzhled
- Snad jen trošičku větší váha,která se ale dá pochopit vzhledem k použitým materiálům
Skvělé botky na tůry i do města použitelné takřka celoročně,výhody ochrana špice i paty chodidla,kevlarová vložka,takže by se botky neměly propíchnout ani při došlapu na hřebík,či střepy.Podrážka z vibramu.Nemohu opomenout ani velice vstřícný přístup obchodu s výměnou obuvy za větší velikost,druhý den jsem je měl doma.Všem vřele doporučuji.
Super boty,mám již druhé ty první vydrželi přes 2 roky téměř každodení nošení v práci na stavbě.Pohodlné,pevné
doporučuji.
velmi kvalitní boty
Velmi lehké, pohodlné a skutečně teplé - ještě zbývá vyzkoušet v extrémním mrazu, ale vypadá to, že dopadnou na výbornou :-) Doporučujeme!
- Boty nosím 3. měsíc a jsou opravdu velmi lehké a zároveň odolné. Skvěle se v nich chodí i běhá a to i na delší vzdálenosti. Bota má trošku tvrdší došlap, avšak po výměně původních vložek za vložky Ortholite musím říct, že boty jsou i dost pohodlné. Po prošlápnutí jsem zatím neměl sebemenší problém s puchýři nebo s bolestí nohou. Boty dobře dýchají a chrání před vlhkostí. Snad budou při správné péči dlouho sloužit. Zatím jsem s nimi nadmíru spokojen.
Jako nevýhodu vidím relativně dlouhou dobu než se boty prošlápnou. Boty se prošláply asi po 14 dnech, ale během té doby se mi dělaly opravdu velmi nepříjemné puchýře.
Další malá nevýhoda je že na namáhaných místech jako je špička slézá původní barva, ale to je pouze kosmetická chyba a na funkci bot nemá vliv.
Boty určitě doporučuji, protože po prošlápnutí nemají chybu.
Kvalita za slušnou cenu!!
- Pevné
- Díky zipu z boku jednoduché obouvání a "zavazování"
- Dost vysoký prostor pro nárt, musel jsem řešit vložkami do bot
Lehké
Zobrazuji 201 - 220 ze 378 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...19 Další »