Nejnovější recenze ze sekce Army a lovecká obuv
Nevržou, dobře těsní, vypadají elegantně a bytelně...
- pevná a zároveň pohodlná obuv
- nepotí se v nich nohy
- snadno se poškrábou, povrch boty není přiliš odolný
Pohodlné a pevné boty, které dobře drží nohu a nerozvazují se. Po celodenní běhaní po zahradě jsou viditelné poškrábané od kopnutí do kamené apod. Povrch boty moc nevydrží
Vybíral si syn Sam měl o botách nasledovano a načteno veškeré info a je spokojený ano boty stojí dost peněz ale je to kvalita syn vyzkoušel hned tim že jsme museli na pořádný výslap ;) jsou to boty co něco vydrží, lepší než kdyby jsi koupil za tu cenu nějaké značkové myslim to co nosi jeho vrstevníci. Za nás tedy spokojenost.
Velmi dobré boty i do těžšího terénu, koupil jsem si je už podruhé takže hodnotím po dlouhodobém používání: Velmi kvalitní materiál svršku i zpracování. Výborný střih, dobře drží kotník i v obtížném terénu. Jediná slabost svršku je nižší odolnost proti vodě, zejména při brouzdání mokrou trávou - bota je zevnitř ve špičce vlhká a pak vysychá až 3 dny. Při denním nošení je tak potřeba mít ještě alespoň jeden pár na střídání. Podrážka má jedinou chybu - při záběru špičkou na kamení nebo dřevu dochází k prokluzu i za sucha, o mokru nemluvě. Doporučuji použití nabízených stélek MaxTrek, oproti těm co jsou součástí bot znatelně zlepšují komfort chůze po asfaltu i v terénu. Když to shrnu - velmi dobré a pohodlné boty na asfalt i do terénu, když si člověk dá pozor aby nezabíral přes špičku tak ho spolehlivě podrží. Nevýhodou je nižší voděodolnost než bych čekal a sporné je označení "celoroční" - při teplotách nad 25˚C už je v nich teplo a nad 28 ˚C jsou i s tenkými ponožkami použitelné jen na krátké trasy.
Lehké a skvěle sedí
Super obuv do lesa.
- Jednoduché obouváni
- Velikost sedí.
Kolem baráku na zimu jsou super.
- Ok
- nízká hmotnost
- kvalitní zpracování
Čekal jsem lepší polstrování uvnitř
- Sedí naprosto přesně
- Konečně boty, které dýchají a nepotí se mi v nich noha
- Oproti Zephyr mk2 jsou tady v celé délce šněrování ocelové očka
- Kožené části oproti Zephyr mk2, kde je semiš s cordurou
- Tuhost podrážky, dobře se s ní jde v terénu
- Podrážka neklouže, má dobrý vzor
- Vyšší cena, ale odpovídá kvalitě
- Očekával bych delší záruku, než jen 2roky, když je vyšší cena a bota má opravdu řadu certifikací, tak by se výrobce neměl bát věřit svým výrobkům
Boty jsou pohodlne do terenu, ale taky jsem v nich uz neco nachodil po meste. Prvni test byl nocni vystup na maly Javorový v Beskydech, coz neni extra vysoky vrchol (tesne pod 1000m), nicmene nabizi opravdu celou dobu primocare z nizkeho udoli prudky krpal az nahoru. Podminky byli: půlnoc - chladno - 7°C, mlha se silným mrholením, tedy velmi vlhko - zem mokrá. Podlozi vetsi kameni, skalnaty typ s misty travnaté plochy. Boty na hladkych mokrych kamenech, skalnatem podkladu a nebo mokre trave temer neklouzali, spise slo o sklouznuti kamene na kameni. Mel mel jsem velmi dobrou oporu v kotniku, nohy suche, bez puchyru za celou dobu, co je mam. Celodenni pobyt ve sluzbe v mestskem typu taky OK, pohodli a komfort zachovan na max. Boty mohu doporucit na 100%
- ok
Tento produkt jsem si vybrala pro kamaráda. Měl podobné z jiného obchodu, ale po měsíci se mu rozpadli. Tyto boty jsou pevné s ocelovou špičkou a kvalita je vidět. Myslím si že tyto vydrží hodně dlouho. Určitě doporučuji zde najdete i velké velikosti.
Řešila jsem rozdíl velikostí mezi dvouvelikostí 39/40 a samotnou 40. Rozhodla délka stélky. Děkuji; boty vypadají dost bytelné, tak snad to takto bude i v terénu. :-)
Z popisu produktu není jasné, zda jsou boty opatřeny membránou GoreTex. Na fotu bot je štítek GoreTex, na botách však ne. V jiných army shopech je GoreTex u těchto bot přímo v názvu.
Za tu cenu kvalitní kožené botky.
- Kvalitní bota
Ještě jsem v terénu moc nezkoušel,zatím je jen krátce vyšlapuji.Ale po zkušenostech od kamaráda,který mě je doporučil a který je již v terénu měl,mám osobní zkušenost,protože jsem byl s ním na delším treku v zimě i v létě,tak zatím bez žádných negativních poznatků.
- Skvělé boty nejen na výlety do přírody
- Lehká bota použitelná i při teplotách nad 30°C
- Podrážka která neklouže
- Podrážka je trochu tužší než by bylo optimální
- Trochu drhne šněrování ale snad se to časem ochodí
Kupoval jsem jako letní alternativu k BOSP Squad Black které jsou nad 25°C jen omezeně použitelné. Po několika dnech nošení moje očekávání splnily. I při teplotě 32˚C se v nich noha nepřehřívá. Dobře stabilizují nohu v kotníku i v těžším terénu. Co mně příjemně překvapilo je podrážka - neprokluzuje ani na mokrém kameni nebo dřevu, vlastně se mi nepodařilo přimět ji k prokluzu. I když na mojí váhu je trochu tužší než by bylo optimální. Za sucha výborné letní boty, za mokra jsem nezkoušel.
- všeSSSSSSSSSSS
- nicSSSSSSSSS
Reagovat bude jen na předchozí recenzi od Šemík . Pokud bereš kvalitu LOWA tak to potěš, u LOWA se brzo sešlape podrážka, a cca po roce se začnou trhat - pokud s nima chodíš jen lehce a maš je 1 ZA ROK TAK ok JINAK ZA TY PRACHY lowa NEBRAT
Zobrazuji 41 - 60 ze 382 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...20 Další »