Nejnovější recenze ze sekce Army a lovecká obuv
- Krátká doba na hodnocení.
Jsou to čtvrté Renegade, které kupuji. Podle mých zkušeností vydrží okolo 4000 km, potom se ochodí podrážka. Je divné ćíslování, normálnř mám velikost 45, tyhle boty musím mít 47.
ještě jsem produkt neobdržel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zatím nemohu ohodnotit. Boty mám krátce.
Za 14 dnů budu mít větší zkušenosti i z terénu.
V "pokojových" podmínkách:
- na noze sedí dobře
- výška boty je zatím také dobrá
Pohodlné na nošení v terénu ,na pevném povrchu trochu tvrdší jako holínky. Vyjímatelná thermo vložka zeslíná na patě se dobře vysouší. Za mě velká spokojenost.
- supr
Boty splňují moji představu. Zatím jsou "v záběhu", ale počítám, že něco našlapou. :-))
- Jsem velmi spokojen. Až tak kvalitní obuv jsem za ty peníze opravdu nečekal. Nebudu lhát, potřeboval jsem na zimu nějaké kvalitní kožené boty hlavně na vycházky do lesa a kupoval jsem hlavně podle recenzí. Recenze nelhaly. Od této značky mám i pracovní koženou obuv a spokojenost. Myslím, že vydrží opravdu dlouho a pokud se budou ještě vyrábět až mi doslouží tyto, určitě si je koupím znovu. Doporučuji...
- Nevím.
Naprostá spokojenost.
- cena a kvalita
- cena, kvalita
- dobrý vzhled, velikost sedí
- zatím mám krátkou dobu na recenzi
Vypadá to na dobré kanady za rozumný peníz. Trochu těžší, mají vyztuženou špičku. Uvidíme, jak dlouho vydrží.
- Hóóóóóódně kvalitní obuv, jedny mám pátý rok a stále spolehlivě drží v zimě, v létě, les, kamení, bahno, nic jim nevadí , dneska -3°C, 20 - 30 cm sněhu, ponožky Batac a po 3 hodinách stále teplo a sucho. Tak jsem koupil další v jiné barvě.
- PROSTĚ LOWA
- kvalita
- váha
kvalitní obuv ,jen by mohla být oněco lehčí.
Holínky jsou z lehkého materiálu a je v nich teplo i v zimě.
Skvělá cena, velmi pohodlné.
Kvalitní boty
- vypadají dobře
- vypadají kvalitně (uvidíme víc po 2 letech)
- nakonec i cena
dobrá koupě
- chodí to
Bennon Terenno High hnědá
Registrovaný uživatel
Přidáno: 7. prosince 2021
(naposledy upraveno 8. prosince 2021)
- china
Zobrazuji 281 - 300 ze 378 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...19 Další »