Nejnovější recenze ze sekce Army a lovecká obuv
- Do lesa pro mě nejlepší boty.
Dobré do zimy a nepohody. Od Vás mám již dvoje. Objednali si je i moji přátelé.
Opravdu lehoučké.
velmi lehké
- skvělé, nosím 5 let, téměř celoročně
- Velmi kvalitní zpracování
- Velmi kvalitní materiál
- Perfektní volba materiálů - kombinace kůže a goretexové textilie
- Zajímavý a hlavně funkční design
- Boty jsou překvapivě lehké a příjemné na noze
- Oceňuji všité lemy pod "jazykem" bot, které brání pronikání vody a nečistot pod tkaničkami a podél jazyka do bot, jak je tomu u obdobných produktů.
- Boty "padnou" úplně přesně a jejich nošení nezatěžuje a netlačí nohy v žádné své části.
Jsem velmi spokojen! Dle mého názoru se jedná o jeden z nejkvalitnějších produktů, jaké se mi v poslední době dostaly do rukou! Rozhodně doporučuji jak produkt, tak i tohoto prodejce!
Hezký vzhled ale zla kvalita
Boty super jen já potřebuji širší v nártu.
- výborné zpracování
- pohodlné
- vzhled
- český výrobce
- Lehké a kvalitní provedení
- za slušnou cenu kožené pohorky
- po prvním výletu žádné otlaky
- Skvěle sedí
- Zdá se kvalitně zpracováno
- Zatím nic, uvidí se po pár týdnech nošení
- lehké, pohodlné
- Váha
- Provedení
- Kožené provedení
- Nízká cena
- Velmi kvalitní obuv
- Po nakrémování výrazně změní barvu, ale s tím se musí počítat.
Boty vypadají velmi kvalitně, kůže vypadá dobře a po nakrémování je plně vodotěsná, také je ale potřeba počítat s tím, že kůže hodně ztmavne. Boty jsou lehké, sedí i na velmi širokou nohu. Potřebují rozšlápnout, jako každá jiná bota. Tudíž za mě velmi výhodná koupě. Cena je také velkou výhodou.
- pohodlné a lehké
- potřebuji více času na odzkoušení
- lehké
Lehká vysoká obuv
Boty jsou dobře udělané a vypadaji pěkně i v reálu. Jsou dostatečně široké a pohodlné, dobře sedí na noze. Trochu mně překvapila celková tuhost bot, trochu jsem bojoval s tou stahovací tkaničkou(kam s ní po stažení aby nezachytávala) ale vše je už jak má a jsem spokojený.
- lehké a přitom pevné
Zobrazuji 301 - 320 ze 378 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...19 Další »