Nejnovější recenze ze sekce Army a lovecká obuv
- Kůže
- Dobrá cena
- Kvalitní provedení
- Náhradní tkaničky v krabici
- Vyjímatelná stélka
- Boty jsou větší
- Noha uvnitř klouže
- Spíše pro vyšší nárty
- Barva neodpovídá obrázku, je velmi světlá, špiní se
Boty vypadají kvalitně provedené, i když barva není hnědá, jak jsem očekávala dle popisu, ale hodně světlá (camel). Dost se špiní...
Milé jsou náhradní tkaničky, které byly přibaleny do krabice.
V botách jsem odchodila túru v Krkonoších a jednu procházku v lese, obojí za sucha. Tak zatím nemohu hodnotit z hlediska nepromokavosti či držení za mokra.
Došlap je každopádně měkký, ale noha mi v botě poměrně nepříjemně klouže. Velikost bot neodpovídá tabulce, jsou prostě větší, navíc vnitřní materiál je poměrně hladký, opět klouzavý. Tvar je vhodný spíš pro silnější nohu s vyšším nártem, což nemám a musím šněrování přes nárt utáhnout na maximum.
Bohužel boty jsem nutně potřebovala, použila a nemohu tedy vrátit.
- parádní
- vložky v botách
Na nezpevnělém povrchu luxus. Při chůzi naprosto super. Horší je to při delším stání. Předpokládám, že tento problém vyřeší výmenu vložky v botech.
U modelu BEAST se snáze utahují boty.
- lehké
- pevné
- kvalitní zpracování
- bezkonkurenční cena
- doporučuji vybrat o 1 velikost větší než podle měření
- pro větší pohodlí doporučuji anatomické vložky s klenbou
ve shrnutí koupené boty velikosti 39 bude nosit moje žena a sám si koupím 40.
- kvalita zbozi
- lehké
- pohodlné
Boty Prabos už jsem sledoval,protože většina jiných bot je mi úzká a různých recenzích jsem se dočetl že jsou dost široké. Je to pravda. Na větší hodnocení je brzy,ale boty jsou příjemně měkké na došlap a dobře drží nohu. Možná vyměním tkaničky,zdá se mi že se povolují.Číslování taky sedí.
Kdo chce kvalitní a hodně pohodlné boty tak ať koupí boty Prabos Drago.
Kvalitní provedení.
Kvalita/cena
krátké dodací lhůty
Jsem spokojen
- Kvalitně zpracované boty
- Dobrý nákup, kvalita
- Rychlost v dodání, boty jsou pohodlné.
- Bytelná obuv
- Nohy se v nich nepotí
- Nebýt zničených pat, byly by celkem pohodlné
- Nedaří se mi je rozchodit. Vždy, když si je vezmu na sebe, mám po pár metrech rozedřené paty. Pata není v botách dobře ukotvena. A protože je pata zalitá v plastu, asi už tam prostor na zlepšení nebude.
- Na tenké vrstvě sněhu na tvrdém povrchu, jako je asfalt, trochu podkluzují. Člověk jako by se cca 5mm sklouznul a pak zastavil.
Byly by to dobré boty, kdyby tam byla lépe vyřešená pata.
Všechno sedí jak má.
- lehké a pohodlné
Po vyzkoušení jsem si koupil hned další, protože pohodlných bot není nikdy dost.
- SOU vodě odolné až povrch protože mají sešití jazyk
- Pohodlné
Tyto boty splňují vse co jsem očekával
Kvalita za rozumnou cenu.
Zobrazuji 341 - 360 ze 378 recenzí « Předchozí 1...15 16 17 [ 18 ] 19 Další »