Nejnovější recenze ze sekce Army a lovecká obuv
- Senzační boty za super cenu, nádherně designované, dobře ušité a hlavně velmi lehké. Pohodlné. (Jen na fotce jsou boty jiné, ale to nevadí.)
Nic.
nic jste mi nedodali
Lehké, dobře sedí. Cena levnější oproti jiným značkám stejně kategorie. Spokojenost.
Tento produkt si vybral náš zákazník
Ještě mi produkt nebyl doručen.
Lehké, snadno nazouvací, nekloužou, nemají chybu.
poměrně lehká, pevná obuv chůze pohodlná.
Pri rozbaleni zbozi jsem tjistil za na prave bote nefunguje zip jde tetko tapnout a rozjizdi se nicmene boty jsem potreboval nutne po chvilce hrani se zipem se me ho podarilo zapnout a ve finale ho ani nepotrebuji rozepinat protoze boty jsou i na snerovani tak pouzivam tento system.
Dobrá cena. Kvalitní zpracování.
- perfektní zpracování
- neuvěřitelně pohodlná bota
- nádherný design
- pohodlné "zavazování" kaniček
- lehká bota
- Poddajná bota
- Podrážka obstojná a příliš neklouže příliš ani na mokrém kamení
- Otřesná - velmi nízká výdrž boty
- Tkaničky nekvalitní
Sumárně po pár týdnech (v rámci asi dvou let - moc jsem boty nenosil) šlo do kopru všechno. Rozervané tkaničky na obou botách (to se ale opravdu bavím o tom, že jsem měl boty třeba 30x na sobě), krátce na to se začaly odlepovat špičky podrážek od zbytku boty a to je prakticky jejich finále, protože tím pádem je při dešti v botě okamžitě mokro.
Boty jsem koupil v nějakém armyshopu s tím, že mi vydrží delší čas (tenkrát byla cena snad 2200Kč, což je za tak ošklivé boty docela hodně) a to jsem se tedy velice spletl.
Takže VŠEM doporučuji...našetřete si víc, klidně 2x tolik a kupte si skutečně pořádnou botu od renomovaného výrobce a i přes momentálně vyšší výdaj prostě logicky musíte ušetřit.
- fajne
- lehká a pohodlná obuv
- teplo na nohy i v chladnějším počasí
- šněrování - pro rychlejší zavazování bych uvítal očka místo háčků
- celková spokojenost
skvělá bota
kvalita
Super boty na celodenní výlet, doporučuji.
gumáky vypadají kvalitně, jsou příjemně zateplené, nejsou příliš široké ani vysoké. Vyhovují mi.
Rád bych hodnotil, ale nemám co. Nic není dodáno.
- Koupeno ve slevě - zatím maximální spokojenost.
Zobrazuji 321 - 340 ze 378 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19 Další »